Donderdag, 15 oktober 2015: Een vocaal programma, en wat voor een!!! Het ensemble Quatre Bouches heeft op het vorig jaar gehouden Festival Kamerklanken een zeer succesvolle bijdrage geleverd. En vandaag staan ze op het podium Azijnfabriek met het programma Fusion Kitchen. Onze huisdichter Jan Kersten voegt een dichterlijke kruidenmix toe aan dit lunchconcert.
Bij het programma Fusion Kitchen
oftewel : lekker smullen met Quatre Bouches (a capella zang-ensemble)
Nee, geen ventielen, toetsen, snaren,
en dit beweer ik graag met klem,
maar een verfrissend nieuw ervaren
van 't warmste instrument: de stem.
Ja, dit wordt smikkelen en smullen
van smørrebrød of balkenbrij
of and're kostelijke spullen
als bami, saté, "sambal bij?"
't Is als een mondiaal genieten,
'n knus en smaakvol samengaan.
'n Maaltijd om bij vol te schieten
'n slok - 'n hap - een lach - 'n traan.
on dit , que les extrêmes se touchent,
voilá, messieurs/dames "les quatre bouches!"