..

Een terugblik op het laatst gehouden "Festival Kamerklanken" op zondag 23 september 2018

Op zondag 23 september 2018 ging Festival Kamerklanken weer van start. Dit jaar was de formule iets aangepast. In samenwerking met Kring Vrienden Van 's-Hertogenbosch heeft het Festival in 2018 een extra cultuurhistorisch tintje gekregen.Natuurlijk zijn het de concerten die de dominante plaats innamen: het traditionele openings-concert in de ochtend en een veelheid aan korte intieme concertjes 's-middags op mooie locaties in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Het was weer een sfeervol muzikaal feestje. 

Dit jaar koos men voor één van de 4 arrangementen. Klik hier voor nadere informatie over deze 4 arrangementen waaruit men een keus kon maken. Ieder arrangement bevatte een 3-tal concerten. Voor ieder arrangement waren 90 plaatsen beschikbaar.

Door de dag heen en op de lokaties werd bezoeker door een Stadsgids (van de Kring Vrienden) geïnformeerd over cultuur-historische wetenswaardigheden.  Door de medewerking van de Stadsgidsen kreeg de middag dan ook een extra cultuurhistorische dimensie. 

Over 2 jaar hopelijk wederom Festival Kamerklanken. Geef u op voor de periodieke programma-mail zodat u tijdig geinformeerd wordt over de concerten en andere evenementen. (klik hier om u op te geven voor op onze mailing-list).