Sponsoren.

DE LAATSTE ZOMERCONCERTEN EN KLAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Lieve Vrienden,

Onbedoeld, maar wel prettig dat er even geen zomerconcerten waren. Vaak verkwikkend samen te kunnen luisteren naar de enthousiaste musici; dat verkwikkende konden we deze week wel vergeten. Het bestuur hoopt dat u het hoofd thuis koel hebt kunnen houden.
Het lijkt erop dat de temperaturen aangenamer worden met af en toe een verfrissende bui. Dan is het weer goed toeven in de Azijnfabriek. We hebben nog drie zomerconcerten en dan begint op 5 september het nieuwe seizoen. Dezer dagen vindt u het nieuwe jaarprogramma in de brievenbus tegelijkertijd met het verzoek onze Vriendschap te continueren.

ROZEN EN RADIO 4....

Lieve Vrienden, Wij zijn ongeveer halverwege.

Tot het begin van het nieuwe seizoen (5 september) krijgt u nog zes concerten, die eerder door corona niet door konden gaan. Wij hopen dat de concerten goed bezocht blijven worden, daar wordt iedereen blij van.

Twee weken terug werden de bestuursleden verrast met een spontane rozenhulde en deze week noemde de omroeper van dienst van Radio 4 ( wie was zo aardig Radio 4 te informeren?) onze concertserie ´haast een oase´ en beval het eerst komende concert op 30 juli aan. Daar worden we dus ook heel blij van.

Zullen we trouwens overwegen dranghekken te plaatsen….. Wees gerust, we gaan niet zweven; nee, we stappen stevig door richting volgend seizoen. Rond half augustus ontvangt u een volledig jaarprogramma 2020/2021 en een brief met onder meer het verzoek de vriendenbijdrage over te maken.