..


De Concertagenda

Voor nadere informatie over de afzonderlijke concerten verwijzen wij u naar de betreffende maand-agenda's. Deze kunt u raadplegen via het menu aan de linkerzijde van deze webpagina. Klik op de maand van uw keuze.

Ieder jaar biedt de Stichting Vrienden Kamermuziek circa 75 lunchconcerten die zich kenmerken door een grote diversiteit, van renaissance tot aan repertoire van hedendaagse componisten. Het accent van de programmering ligt op klassieke muziek.


Naast de lunchconcerten (die iedere donderdag en zaterdag worden gegeven) worden regelmatig concerten georganiseerd in de serie "Concerten op locatie". Deze concerten worden uitgevoerd op interessante locaties zoals: de hal van het Stadhuis aan de Markt en het Jeroen Bosch Art Center.

Daarnaast ondersteunt de Stichting Vrienden Kamermuziek het Jeroen Bosch Ziekenhuis bij de organisatie van maandelijkse uitvoeringen in de kapel van het nieuwe ziekenhuis. Deze concerten worden iedere 3de zondag van de maand georganiseerd.


Ook organiseert de Stichting eens in de 2 jaar Festival Kamerklanken. Dit Festival speelt zich af in meerdere huiskamers van historische panden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het eerst volgende Festival wordt gehouden in september 2018. Wij houden u op de hoogte!