..
 
Lieve Vrienden,
 
Wij beleven met elkaar een crisis als haast nooit tevoren.
En hoe jammer dat we dan juist in deze periode niet even met elkaar kunnen praten, elkaar kunnen begroeten en samen muziek kunnen luisteren. Want dat werkt vertroostend en biedt een hart onder de riem.
Wij volgen de richtlijnen van de overheid en hebben daarom de lunchconcerten tenminste tot 28 april moeten annuleren.
U zult echter ook begrepen hebben uit hetgeen Mark Rutte zei dat we er ernstig rekening mee moeten houden dat ook in de meimaand er geen concerten zijn. Naast onze zorg voor de mensen die ernstig ziek zijn, heeft het bestuur ook zorg voor de musici, met wie we in de loop van de jaren een goede band opgebouwd hebben. Met een aantal musici die nu niet kunnen musiceren voor ons hebben we al overlegd over een latere concertdatum en hen gevraagd hoe we samen onze afspraken kunnen nakomen.
 
Het bestuur kijkt of het seizoen daarvoor verlengd kan worden. Maar u begrijpt, dat is deels hopen, deels gissen. Het bestuur zal u op de hoogte houden van haar ideeën en besluiten. Maar voelt u zich ook vrij suggesties te sturen. U kunt dat doen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Het voelt ook voor het bestuur heel bijzonder en wat ongemakkelijk juist in deze tijd de crowdfunding voor een nieuwe vleugel te hebben. Sommigen van u hebben ons ook al gevraagd waarom we dat doorzetten. U weet dat het bestuur al lang vóór de Corona-crisis de voorbereiding gestart heeft. Zij heeft u daarvan op de hoogte gebracht via de website, het weekbericht en mondeling bij de lunchconcerten. Afblazen en doorschuiven naar een latere periode was niet echt een optie. Het had betekend dat de aanvraag bij Provincie en Voordekunst nagenoeg helemaal van voren af aan had moeten gebeuren. Daarnaast is de voorbereiding voor de aanschaf van een betere vleugel haast ieder van u weet dat zo’n beter instrument hard nodig is ook een investering in de toekomst. En vertrouwen in de toekomst is juist nu heel belangrijk.
Gelukkig hebben velen van u dat mogelijk ook zo gedacht. Immers, van het streefbedrag van €20.000,-- hebben we nu € 12.530,00 ontvangen. Wij zijn daar al heel blij mee, wij bedanken u daar ook oprecht voor. Met nog een flinke spurt voorwaarts kunnen we straks een veel betere vleugel hebben. Een vleugel om trots op te zijn, want hij is dan ook een beetje van u, van ons allemaal dus. Misschien twijfelde u nog of u in deze onzekere tijd een donatie wilde doen, misschien was u er nog niet toegekomen.
Dit zijn uw mogelijkheden:
Op de aparte bankrekening:Stichting Vrienden Kamermuziek 's-Hertogenbosch Bankrekeningnummer NL 47 RABO 0348184492
De Stichting heeft bij de Belastingdienst de status Culturele ANBI.
U kunt toestemming geven voor een eenmalige incasso-opdracht;
U schenkt hier via onze speciale crowdfundingwebsite bij Voordekunst:  
voordekunst
 
Wij wensen u en degenen die u lief zijn een goede gezondheid. Zorg goed voor elkaar.
Wij hopen u zo gauw het kan weer te kunnen ontmoeten én houdt goede moed.
1 april 2020