..
 
20200606 EEN MOOI BEGIN
 
Afbeelding
Lieve Vrienden

Voor twee nagenoeg ‘volle’ zalen gaf Henriëtte Wirth afgelopen donderdag met haar pianorecital een sfeervol en mooi begin aan wat we maar zullen noemen de zomerconcerten. Extra sfeervol ook door de mooie Venetiaanse maskers aan de wand, bloemen op tafel en een heuse loper op de grond. Fijn ook te merken dat alle bezoekers, zoals we natuurlijk ook wel verwacht hadden, naar het concert hadden uitgekeken én enthousiast waren elkaar weer te ontmoeten. Daar doen we het graag voor!

Helaas kon het tweede zomerconcert zaterdag niet doorgaan. Vrijdagavond laat hebben we besloten het concert niet te laten doorgaan, omdat een van de musici corona gerelateerde klachten leek te hebben. Wij zijn al aan het zoeken om het concert op een ander moment deze zomer in te passen.
 
RESERVERINGEN

Voorlopig is reserveren alleen nog mogelijk voor de Vrienden.

Wij hebben de procedure iets aangepast. Vanaf nu kunt u wekelijks reserveren voor de donderdag en de zaterdag. Zoals eerder geschreven en gezegd proberen we de reserveringen zo eerlijk mogelijk toe te wijzen, gelet op het beperkte aantal van (twee maal) 30 plaatsen. In de loop van de woensdag en de vrijdag ontvangt ieder bericht over de toewijzing van een ‘stoel’. Ook als u een keer niet tot de gelukkige hoort, krijgt u van ons bericht.