..

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

LET OP

Het jaarprogramma heeft u nog maar net in de bus of er zijn al wijzigingen te melden. Te beginnen bij het openingsconcert. Dat zal zijn op donderdag 2 september en niet op zaterdag 4 september. Hopelijk gooit dat uw planning niet in de war. Want wij nodigen u voor dit concert van harte uit, een nieuw seizoen in een nieuwe locatie.

Bijkomend voordeel voor u is dat er nu komend seizoen een extra concert is, want op 4 september is er ook gewoon weer een concert. En dat hopen we nu eens het hele seizoen vol te houden, elke donderdag en zaterdag een lunchconcert.

Hoe de concerten uitgevoerd kunnen worden in september, nog twee korte of wellicht weer gewoon een “lange”: we weten het nog niet precies. Hoe gaat het met het virus en hoeveel mensen kunnen we ontvangen in de nieuwe locatie afhankelijk van opgelegde maatregelen?? Wij zijn nog aan het puzzelen en hopen daar in de loop van volgende week uit te komen.

Handig is daarbij vast als we een schatting kunnen maken hoe velen van u naar het openingsconcert op 2 september en het concert op 4 september willen komen.

Daarom kunt u daarvoor nu alvast reserveren. En als u dat doet voor dinsdag a.s. 24 augustus  zouden wij erg geholpen zijn.
Zo gauw we wat meer kunnen zeggen over de aanvangstijden van de concerten sturen we u natuurlijk meteen bericht.

Maar ook: wij zien uit naar het nieuwe seizoen, naar de nieuwe locatie, naar een nieuwe vleugel en naar uw vertrouwde komst!

 

Vrijdag 20 augustus 2021

 

Eerstvolgende lunchconcerten .........