..

Nieuwsflash 29 september 2016

"Wisseling van de wacht"

1 ruud bokelohTijdens het lunchconcert van vandaag heeft onze voorzitter Ruud Bokeloh de voorzittershamer officieel overgedragen aan Theo Van Boekel.  Deze wisseling van de wacht was reeds eerder aangekondigd, maar nu is het dan zover.

Na een 8 jaar bezielende en inspirerende leiding zal Ruud Bokeloh op de achtergrond beschikbaar blijven voor wervende activiteiten zoals sponsoring. Ruud, veel dank voor alle energie die je de afgelopen jaren hebt gegeven aan de Stichting Vrienden kamermuziek 's-Hertogenbosch. 

 

 

Pasfoto Theo van BoekelTheo Van Boekel is vorig jaar toegetreden tot het bestuur en zal met verve en elan de leiding over nemen en samen met de overige bestuursleden en de vrijwilligers het schip op goede koers laten varen.

De afgelopen jaren heeft de Stichting zich mogen verheugen in een behoorlijke toename van het aantal "vrienden".  Een groei die refecteerde een grote bezoekersaantallen. Dus Theo, het wordt de uitdaging deze ontwikkeling de komende jaren voort te zetten!  Veel succes!