..
NovemberDudokZaterdag, 5 november 2016, aanvang 12.30 uur
uitverkocht!
   


Vandaag is de organisatie van het lunchconcert in handen van het festival "November Music". Er is vandaag dus geen regulier lunchconcert.

De entreepijs van dit lunchconcert is €. 12,= echter, aangezien dit concert vandaag plaats vindt in "onze Azijnfabriek" hebben wij een (beperkt) aantal gratis toegangskaarten beschikbaar voor Vrienden van onze Stichting. 

 

Vrienden van onze Stichting kunnen zich vanaf woensdag 26 oktober 12.00 uur aanmelden voor een gratis toegangskaart door het formuliertje op deze website in te vullen. Aangezien het aantal gratis toegangskaarten beperkt is moeten we één spelregel hanteren: wie het eerst komt .....  wie het eerst maalt..... EN ....  op is op!!   Wees er tijdig bij.  

 

Mededeling donderdag 27 10 2016 15:40 uur

Helaas is de laatste van de 60 beschikbare gratis kaarten zojuist uitgegeven. U kunt zich hiervoor niet meer aanmelden.

Van de organisatie hebben we vernomen dat er ook geen andere (betaalde) plaatsen meer beschikbaar zijn.

 

Dudok Kwartet

m.m.v.

Vincent van Amsterdam

 

Judith Van Driel viool
Marleen Wester  viool 
Lotte de Vries  alt-viool 
David Faber  cello 
Vincent Van Amsterdam accordeon 


Het veelzijdige Dudok Kwartet gaat tijdens "November Music" in zee met accordeonist Vincent van Amsterdam. Samen brengen ze een gevarieerd programma met werken voor strijkkwartet en accordeon.

Van de onlangs overleden Nederlandse componist Bernard van Beurden klinkt A4. Van de Duitse componist Wolgang Rihm - van wie tijdens November Music ook zijn grootse Et Lux is te horen - worden delen gespeeld uit het werk Fetzen. Uitsmijter is Sofia Goebaidoelina’s Silenzio voor accordeon, viool en cello. Een stille meditatie in klank zoals alleen Goebaidoelina het kan neerpennen.

Nadere informatie over de programmering van het festival "November Music" treft u aan op hun eigen website http://novembermusic.net/ .
Voor een impressie van dit ensemble kijk op You-Tube   logo youtube